Kurt Bossmann - Curriculum Vitae

Woonplaats:

Gemeente Overbetuwe

Functies:

Lid Provinciale Staten Gelderland
Lid Commissie Ruimtelijke ordening, Landelijk gebied en Wonen (RLW)

Biografie:

Ik ben geboren en opgegroeid in de gemeente Overbetuwe, en inmiddels woon ik na een omzwerving van 25 jaar door diverse plaatsen in de provincie Gelderland weer met plezier in de gemeente Overbetuwe.

Na de middelbare school heb ik de MTS opleiding Proces/Milieu techniek afgerond, waarna ik een aantal jaar in de procesindustrie (o.a. Akzo) en daarna in de voedingsmiddelen industrie (o.a. Nestle) heb gewerkt. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de logistiek waar ik als supply chain planner heb gewerkt (AXA). Via mijn huidige werkgever (Elekta) heb ik in de avonduren een post HBO opleiding gevolgd in de logistieke richting, en ben ik hier inmiddels meer dan 10 jaar werkzaam in diverse logistieke functies.

Mijn Hobbies zijn: Naast uiteraard politiek, onze paarden en honden.

Ik heb 10 jaar geleden de steunbetuiging voor de PVV getekend omdat de PVV de enige partij is die er werkelijk voor de belasting betalende burger is. Een partij die zegt waar het op staat, die misstanden binnen het politiek aan de kaak stelt. Haar controlerende taken op het bestuur serieus neemt, en zo een frisse wind door het politieke landschap blaast. Ik ben er trots op om als provinciale volksvertegenwoordiger namens de PVV de stem van de bezorgde burgers te mogen vertegenwoordigen.